Το μυστικό της επιτυχίας για σωστό πρόσφορο είναι απλό. Η ποσότητα του νερού πρέπει να είναι η μισή από αυτή του αλευριού. Ζυμώνουμε καλά ώσπου να γίνει η ζύμη απαλή. Μετά το ζύμωμα, βάζουμε τη ζύμη στο ταψί μας και πιέζουμε πάνω της τη σφραγίδα χωρίς ποτέ να βάλουμε αλεύρι η λάδι. Σκεπάζουμε στη συνέχεια με μια μεμβράνη η βάζουμε ένα άλλο ταψί σαν καπάκι, έτσι ώστε να διατηρήσει την υγρασία της μέχρι να φουσκώσει. Μόλις είναι έτοιμη τη βάζουμε σε πολύ καλά προθερμασμένο φούρνο, κι έτσι δεν κινδυνεύει να φουσκώσει κι άλλο και να σκάσει γύρω γύρω, απλά ξεκινά να ψήνεται.